Whois Steve?

Mijn grootvader heette Steve Natcher, net als ik. Ik ben namelijk vernoemd naar hem. Toch verschillen wij behoorlijk van elkaar. Tenminste, dat is wat ik heb gehoord van mijn familie. Ik neem je mee in de rijke geschiedenis van de familie Natcher.

Mijn grootvader was geboren in 1933 in Zuid-Amerika, langs de modderige oevers van de Pantanal. Hij leefde daar met zijn vrouwtjeskrokodil en met hun tientallen kinderen. Een vrouwtjeskrokodil legt namelijk wel 35 eieren per jaar. Oké, dat ter zijde. 

Mijn grootvader en grootmoeder hadden dus een aantal kinderen met wie zij een gelukkig leven leidden. Zij leefden in een gebied waar ze in de moerassen konden chillen, en als klap op de vuurpijl was er ook nog genoeg voedsel te vangen. Toch brak op een gegeven moment de hel los. Er was namelijk een kudde krokodillen die het gevecht met hen aan ging. Zij wilden namelijk het leefgebied en de grote hoeveelheid voedsel van mijn grootvader- en moeder afpakken. Mijn grootvader ging de strijd aan met de kudde. Hij hoopte op maar een ding: hij wilde de strijd winnen. 

Toch ging dit niet volgens plan. Er lag nog meer gevaar op de loer en er zat geen andere mogelijkheid op dan vertrekken naar een ander gebied in de Pantanal. Hij wilde zijn gezin beschermen en zij moesten massaal op zoek naar de verborgen eieren. Een vrouwtjeskrokodil verbergt namelijk haar eieren en deze moesten natuurlijk mee naar het nieuwe gebied. Dus verzamelden zij talloze eieren en verkasten ze naar het volgende gebied. Het grappige is dat mijn grootvader het zelfs leuk vond om de eieren op te speuren. Eenmaal in het nieuwe gebied leefden zij lang en gelukkig, en niet veel later werd mijn moeder geboren die vervolgens mij grootbracht.

Nu ik dit verhaal aan het schrijven ben, realiseer ik mij ineens dat ik misschien wel iets heb overgenomen van mijn grootvader. Hij verzamelde eieren, terwijl ik ook dingen verzamel…

Ik, de junior Steve Natcher, vang namelijk domeinnamen voor jou. Je weet wel, de namen van een website. Ik had namelijk een grote interesse in alles wat met het internet te maken had. Toen ik hoorde dat een krokodil in de Pantanal aan het praten was over een domeinnaam, wilde ik per se weten wat dit was. Ik ben me erin gaan verdiepen en ik kwam erachter dat ik domeinnamen kon vangen. En ik hou ervan. Deze liefde heb ik dus waarschijnlijk geërfd van mijn grootvader. Dus laat het grote werk maar aan mij over – het snatchen van de domeinnamen – terwijl jij lekker op mijn website kan rondturen.

Laatste nieuws van Steve Natcher